23 abr 2008

antistress therapy > hampi




Un cop pagat el kompte de la kasetadeplatjaambbanyadosat i despres de diskutir per k jo no kontava pas haber mi passat una setmana i si k era veritat :(


Agafo l autobus k surt de palolem kap a madagon (h1 i mitja) i alla comprar un bitllet nokturn kap a hampi, agafo l bus.. i m adono k al final l bus akaba passant per l poble del kostat a 5 minuts de palolem :P k parra ...


El kas es k despres de tota la nit al bus, amb tot l k komporta ... desplac,aments laterals i horitzontals, de mitj metre amanits amb frenades bruskes i moviments sobtats...Hampi.


Es psicodelicamentsurerealista les rokes de procedencia volkanika s alternen entre camps d arros, cocoters, plataners, pajesos tractors i turistes .


Oblidat entre mitj les ruines d la kapital del imperi vijayangara (1300-1500) essent la residencia reial i amb mes de 82 temples repertits per la zona.


El relax i la trankilitat de un poble akabada la temporada turistika. Les carretres petites i sense transit van fer me agafar la bicileta i la gran quantitat de temples em van proporcionar grans escursions, i moments relment de relax, apart de esclar tot tipus de fotos de turistes indis k n veurem sense samarreta corrien a fotografiarse amb mi.


Buenu aki vaig coneixer uns francesos, dos nois, k eren divertidisims i tenien una banda de hihop, i a les matinades s posaven a rapejar, l un amb una flauta travessera XD, una parella en lukas(argentina)leticcia(francesa) k m hi vaig entendre des del perimer moment, una noia alemanya(k es va passar 4 dies malalta al llit, i la seva amiga italiana, rares pk si.


Una bona setmana de molta calor unes bones mitjdiades i unes llargues postes de sol mentre beus algun coctel! :D

No hay comentarios: